Stickans Elinstallationer

Elektriker Dalarna

Elektriker Dalarna

Stickans Elinstallationer AB är ett företag vars elektriker erbjuder enastående service och installation vad gäller el, vi är aktiva i Dalarna med omnejd. Med våra högkvalitativa tjänster kan du som kund garanteras rätt hjälp utifrån dina önskemål och behov. Vi har stor erfarenhet inom branschen, vilket gör det enklare att förstå professionella kundkrav. Vår erfarenhet och kompetens för oss även till en tillförlitlig aktör när det kommer till elservice, elinstallationer och övrigt arbete inom branschen.

Vilka vi är

Företaget har varit aktivt sedan 2021. Här finns såväl kompetens som yrkeserfarenhet som bidrar till kvalitativt arbete. Vi är auktoriserade elektriker enligt elsäkerhetsverket. Därmed kan du som kund känna dig trygg med att anlita oss för ditt arbete. Vi är aktiva i Dalarna och dess omnejd.

Vad vi gör

Våra elektriker arbetar med bland annat nyinstallationer, service, larm - data, elbilsladdare, solcellerer och ljusdesign. Allt arbete utförs enligt de önskemål och behov som finns vid respektive uppdrag. Detta för att kunna göra varje kund helt nöjd.

VÅRA TJÄNSTER

Elinstallationer

Vi utför alla typer av elinstallationer för både privatpersoner och företag. Oavsett omfattning på arbetet utför vi det med noggrannhet och säkerhet. Vi finns både på nybyggen samt existerande byggnader.

Service

Här kan du få hjälp med alla typer av felsökningar när det kommer till elfel. Med oss kan du få den bästa tänkbara assistansen med elservice. Oavsett omfattning på arbetet utför vi allt med precision och noggrannhet.

Solcellsanläggning

Behöver du hjälp med dina solceller? Stickans Elinstallationer har elektriker som kan bistå med expertis inom solceller. Därmed kan vi erbjuda dig den hjälp du behöver inom området samt leverera en skräddarsydd lösning.

Elbilsladdare

Förenkla din vardag med en elbilsladdare, av oss får du hjälp med att installera din elbilsladdare. Vi är ett brett team som kan bistå med vår kompetens och erbjuda dig en individuellt anpassad hjälp.

Stickans Elinstallationer AB

Skäjsnäsvägen 164, 792 77 Nusnäs
073-686 90 05
Elektriker Dalarna

Solceller offert

Intresserad av solceller?